Editorial Image

Onze broodspecialisten

Onze bakker, vroeg op en altijd wakker Een bakker zou geen bakker zijn zonder zijn specialiteiten. Alles bereid met de beste grondstoffen, zo van het land. De grondstoffen die worden gebruikt, zijn alleen voor Echte Bakkers verkrijgbaar. Zo blijven wij uniek in onze smaak en kwaliteit.

De Enige Echte Brabantse Worstenbroodjes

Gemaakt in Zeeland, niet de provincie, maar Zeeland in Noord-Brabant!

Het worstenbroodje zegt iets over wie wij zijn als Brabanders. In 2016 is het worstenbroodje door UNESCO opgenomen in de lijst van immaterieel erfgoed. Wat betekend dat het is aanvaard tot de culturele hoogstand in Brabant. Hoe gaaf is dat?!

In het filmpje hieronder zijn Peter en Jelle samen de lekkerste worstenbroodjes aan het maken. Hier komt echt vakmanschap om de hoek kijken.

Wist je dat... Donderdag onze Worstenbroodjes-Dag is? 10 Verse Worstenbroodjes voor €16,00!

Editorial Image

Taarten... daar worden wij vrolijk van

Peter, onze banketbakker, is al 27 jaar werkzaam bij onze bakkerij. Dit is al een hele tijd en we hebben al heel wat moois voorbij zien komen! Zo goed als alles is mogelijk wat betreft taarten. Onze banketbakker weet raad met alle uw ideeën en maakt er altijd de mooiste creaties van. Slagroomtaarten zijn daarin erg gewild, zoals u hieronder kunt zien. Zijn het geen plaatjes?

Editorial Image

Daar komt de bruid...

Bij een van de mooiste dagen in het leven, hoort de allermooiste taart!

Dè perfecte taart ziet er voor ieder anders uit. Zoekt u een klassieke taart of heeft u andere ideeën? Welke smaken past bij jullie en welke kleuren horen daarbij? Wij helpen u graag met het creëren van de taart die bij u past!

Bel ons en maak vrijblijvend een afspraak met onze banketbakker om te kijken naar de mogelijkheden!

(De foto van de taart hiernaast is aangeleverd door een klant)

Van der CoerVan der CoerDe Echte Bakker
© 2025 Van der Coer